National Committee and Sub-Committees


Theo Kemperman, Bibliotheek Rotterdam



Lily Knibbeler, KB nationale bibliotheek and Matthijs van Otegem, bibliotheek Erasmus Universiteit Rotterdam


Sub-Committee Chairs

Library Visits/Satellite Meetings: Matthijs van Otegem, Universiteitsbibliotheek Utrecht

Marketing, Press & Promotion: Josje Exler, Bibliotheek Rotterdam

Social Events: Efine Pavilons, Bibliotheek Rotterdam

Sponsorship and Exhibitors: Theo Kemperman, Bibliotheek Rotterdam

Volunteers: Corinne Griep, Bibliotheek Rotterdam

Sustainability and Inclusion: Sander van Kempen, KB nationale bibliotheek

Finance: Theo Kemperman, Biblotheek Rotterdam

Project Manager: Nicole de Jong, Bibliotheek Rotterdam

Management Assistant: Yvette Hoogendoorn, Bibliotheek Rotterdam

IFLA 2023 National Committee Email: